Bezorgen

Om een efficiënte bezorging mogelijk te maken vraagt kastenn uw medewerking voor het volgende:

Zorg dat er op de afgesproken bezorgdag en -tijd iemand thuis is en voorkom zo het betalen van extra kosten, deze bedragen €  85,- euro

Let bij aankoop van grotere artikelen( deze bestaan uit 2 delen , boven en onderdeel) er goed op of deze goederen wel door bijvoorbeeld de deur of het trapgat vervoerd kunnen worden. Het komt voor dat goederen die thuisbezorgd worden, ter plekke niet naar binnen kunnen worden gebracht. Zorgt u er ook voor dat vloeren etc voldoende afgedekt en beschermd zijn. U bent zelf verantwoordelijk dat de meubels bij u door onze bezorgers naar binnen kunnen worden gebracht.

Indien het bezorgadres moeilijk bereikbaar is of het een adres betreft in een nieuwbouwwijk en nog niet op de plattegrond is vermeld, dient u de bezorgdienst op de hoogte te brengen.

Onze bezorgers zorgt ervoor dat de door u bestelde artikelen binnen worden gebracht. Dit houdt in op de benedenverdieping. U dient zelf zorg te dragen voor het eventuele transport naar boven. Heeft u vragen over de bezorging in een andere woning zoals bijvoorbeeld een etagewoning of flat (zonder lift), neem dan vooraf contact hierover op met ons.Onze bezorgers hebben beschikken ook over een verhuislift het zijn extra kosten aan verbonden deze bedragen € 100,- per uur .

Bezorgservice

We bezorgen de kasten en andere grote items  met verhuisbedrijf Jos Dusseldorp, ze komen met 2 medewerkers pakken  alles uit, zetten zo nodig de kasten op elkaar  en nemen vervolgens het afval mee retour .

We hebben dus een full service bezorgdienst .

U kunt bij de bezorgers het restant bedrag per pin of contant betalen.

Kleinere artikelen versturen we met Post NL deze dienen vooraf volledig te worden betaald u ontvangt hiervoor een factuur .

Na betaling van de factuur ontvangt u een track en trace code van ons, bent u niet thuis dan wordt het pakket bij de buren afgeleverd .